Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller i Fredericia

Træpiller Fredericia

Befinder du dig i Fredericia Kommune og er på udkig efter en god forhandler af træpiller? Så er du kommet til den rette side, for vi i Bredsten Biobrændsel er leveringsdygtige i træpiller af høj kvalitet til en absolut konkurrencedygtig pris. Vi leverer i hele Fredericia Kommune, samt en række andre kommuner i Jylland og på Fyn. Vi slår en streg over fragtudgifterne, hvis du bestiller mindst 3 paller træpiller til levering, og tilbyder sågar prismatch på selve træpillerne.

Levering af træpiller i Fredericia Kommune

Træpiller er fantastisk brændsel, der har et godt forhold mellem pris og ydelse, og som er en miljøvenlig måde at fyre på. Vores træpiller er uden bindemidler, så du kan glæde dig over at have mindre aske at døje med, sammenlignet med træpiller, der indeholder bindemidler. Det gør også at dine nye træpiller kan bruges til en række formål, herunder som hestestrøelse.

Træpiller på Fyn og i Jylland

Vi gør en dyd ud af sikre dig de bedste træpiller den lavest mulige pris. Det betyder også, at vi leverer hjem til dig i Fredericia Kommune til en fast lav pris på 200 kr., eller helt uden beregning, hvis du bestiller 3 paller eller derover.

Scroll to Top