Træbriketter

Er du på udkig efter træbriketter i højeste kvalitet, er du havnet det helt rette sted. Her hos Bredsten Biobrændsel forhandler vi nemlig træbriketter fra markedets mest populære brands som blandt andet Barlinek. Køber du dine briketter her hos os, får du dem tilmed til rigtig skarpe priser.

Træbriketter Tilbud

Træbriketter er et miljøvenligt valg til afbrænding og opvarmning. De er lavet af overskudstræ fra produktionen af fx. produktionen af fx møbler og der er ikke tilsat nogen form for lim eller bindemidler.

Træbriketter har en høj og ensartet brændværdi, som sikrer en optimal forbrænding. De er derfor lige så miljøvenlige som når man fyrer med almindeligt træ. Træbriketter skal opbevares tørt og må ikke kunne suge fugt.

Hvordan bruger man Træbriketter ?

Start med at tømme din brændeovn for aske, så det bliver lettere at tænde op. Briketter er nemme at få ild i, men meget aske i ovnen kan gøre processen sværere.

Læg en træbriket i den ene side af risten. Den skal ligge på den brede side med enden ind mod bagvæggen i brændeovnen. Tag herefter endnu en træbriket og placér den skråt ind mod den første briket – ligesom ved et bål, hvor grenene skal læne sig op af hinanden.

Nu skal der gerne være en trekant mellem de to træbriketter og risten. Placér 1-2 optændingsbrikker i trekanten og tænd dem med en lighter.

Hold øje med ilden, så den ikke går ud og forårsager røg indendørs. Det kan være fordelagtigt at lade brændeovnen stå en smule åben til at starte med.

Hvor lang tid brænder en briket?

Brændetiden på en briket afhænger af flere faktorer, herunder størrelse, fugtighed og sammensætning. Bøg og avnbøg er de træsorter, der brænder længst tid, mens nåletræ har den korteste brændetid i brændeovnen. De længst brændende briketter på markedet kan brænde op til 8 timer i brændeovnen.

Hvad koster en palle træbriketter?

Prisen på en palle træbriketter afhænger af kvaliteten, størrelsen og mængden på træbriketter. Hos Bredstenbiobraendsel.dk kan du få en palle træbrikker i høj kvalitet med 960 kg til 3195 kr.

Fordelene ved at vælge træbriketter i høj kvalitet

Der findes mange forskellige typer træbriketter på markedet, men der er flere væsentlige fordele ved at vælge briketter i høj kvalitet. I andre tilfælde fristes du måske af muligheden for at spare penge ved at vælge den billige version af et produkt, men når det gælder træbriketter, kan det virkelig betale sig at vælge kvalitet. Med træbriketter i høj kvalitet får du nemlig først og fremmest en høj brændværdi. Det betyder, at du får mere varme ud af disse briketter end andre, og du kan altså nå den ønskede temperatur med færre briketter. Selve opvarmningen vil også være mere effektiv, da der er lavere fugt indhold i gode briketter. Vælger du kvalitets briketter vil du også få et produkt lavet af ingredienser som træaffald og savsmuld.

Dette er vores træbriketter fra Barlinek et glimrende eksempel på, da denne polske producent udelukkende benytter restaffald fra deres produktion af trægulve. Der er altså tale om råmaterialer i rigtig høj kvalitet, og vælger du træbriketter fra Barlinek, er der desuden også tænkt over opbevaringen. Briketterne vil nemlig være lette at opbevare på grund af deres form og størrelse, og pakkerne er lette at håndtere. Alt i alt får du mere for pengene, når du vælger at investere i kvalitetsmærker. De leverer pålidelige produkter, og du kan vide dig sikker på, at de har gennemgået en række strenge kvalitetskontroller.

Køb briketter til din brændeovn her hos Bredsten Biobrændsel

Der er desuden ikke kun gode argumenter for at købe træbriketter i høj kvalitet, men også for at købe dem her hos Bredsten Biobrændsel. Vi er nemlig specialister på området, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den type briketter, der bedst matcher dine behov. Vi går desuden ikke på kompromis med de produkter, som vi tilbyder vores kunder, og derfor kan du altid trygt handle her hos os. Bestiller du her hos os, får du også både skarpe priser og hurtig levering – og vi leverer gladeligt i hele landet! Vi står også altid til rådighed, hvis du har spørgsmål til vores træbriketter eller øvrige produkter. Ring da til os på 20 60 58 35 eller skriv en mail til os på mail@bredstenbiobraendsel.dk.