Södra træpiller

Södra træpiller

Er du på jagt efter en skarp pris på Södra træpiller? Vi har de gode træpiller fra Södra på lager, og har yderst konkurrencedygtige priser. Södra er svensk kvalitet når det er bedst, og deres træpiller er både økonomiske og miljøvenlige. Bredsten Biobrændsel er din partner og forhandler af Södra træpiller, og vi glæder os til at levere de træpiller, som du står og mangler.

Kvaliteten af Södra træpiller

Træpillerne fra Södra er klasse A-piller, og det betyder, at der er garanti for en fantastisk brændværdi og en lav mængde askerest, fordi træpillerne er lavet uden kemiske bindemidler. Du kan anvende Södras 6mm og 8mm træpiller i træpilleovne, brændeovne, pejseindsatse og stokerfyr, og det er en træpille, vi varmt anbefaler.

Vi leverer Södra træpiller

Hvis du har brug for en sending Södra træpiller, så kan vi levere til adresser i følgende kommuner: Esbjerg, Kolding, Vejle, Vejen, Varde, Fredericia, Billund, Middelfart, Assens, Nordfyn, Herning, Hedensted, Horsens, Ikast-Brande, Odder, Ringkøbing-Skjern, Silkeborg og Skanderborg.

Hvis du bestiller mindst 3 paller, så kan du samtidigt glæde dig over, at vi slår en streg over fragtudgiften, der ellers ligger på den faste lave pris af 200 kr. Det behøver altså ikke være dyrt at få fyldt dit lager af Södra træpiller op.

Der er ingen produkter