Olimp træpiller

Olimp træpiller

Er du på udkig efter en stærk pris på Olimp træpiller? I Bredsten Biobrændsel forhandler vi de gode træpiller fra Olimp, og vi tilbyder dig prismatch på vores træpiller. Du kan derfor glæde dig over fantastisk konkurrencedygtige priser på Olimp træpiller, og se frem til hurtig og professionel levering i en række kommuner på Fyn og i Jylland.

Olimp træpiller af nåletræer

Træpillerne fra Olimp er karakteristisk lyse i farven, og det skyldes, at de er produceret af savsmuld fra nåletræer. Det er træpiller, der har en fremragende forbrænding, hvilket især skyldes Olimps strenge renhedskrav. De formår at producere træpiller af rent savsmuld, og det giver helt naturligt en ufatteligt fin forbrændingsevne.

Levering af Olimp træpiller

Vi står klar til at levere Olimp træpiller til din foretrukne adresse i en af følgende kommuner:

Ved køb af 3 paller eller mere leverer vi fragtfrit til adresser i flg. kommuner:
EsbjergKoldingVejleVejenVardeFredericiaBillund, Middelfart,  AssensNordfynHerningHedenstedHorsensIkast-BrandeOdderRingkøbingSkjernSilkeborgSkanderborg, Århus, Odense, Haderslev, Norddjurs, Syddjurs, Rebild, Mariagerfjord, Viborg, Randers, Favrskov, Skive, og Holstebro.

Vi tager den faste lave pris på 200 kr. for fragten, men hvis du bestiller mindst 3 paller træpiller, så stryger vi de 200 kr., og gør det gratis. Glæd dig til at få alle de Olimp træpiller hjem, som du har brug for i den kommende tid.