Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Ovntørret brænde

Ovntørret brænde

En dansk kvalitetsvare, der er klar til brug med det samme!

I Danmark er fyringsperioden ofte lang. Helt fra efterår til det kolde forår kan det være dejligt, at have brænde i nærheden, som er klar til brug. Når du køber ovntørret brænde hos os er den største fordel, at brændet er klar til at blive fyret op med, fra det øjeblik du modtaget brændet. Du slipper for en masse besvær med dit eget brænde. Ofte kommer ovntørret brænde dig til undsætning, når dit eget endnu ikke er tørt. Med ovntørret brænde er du altså altid klar til kvalitetstid foran pejsen med familie og venner. 

Dansk træ – bæredygtig skovforvaltning

Vores træ er fældet i lokale skove og er alt sammen certificeret. Hos Brendsten Biobrændsel tager vi nemlig ansvar for vores natur. Når vores træ er certificeret betyder det, at vi yder en ansvarlig og bæredygtig forvaltning af vores skove. Med andre ord sikrer vi skove til eftertiden. På den måde gør vi vores til, at overlevere den danske natur til de kommende generationer. 

Brendstens ovntørrede brænde – et miljøenligt valg

Vi tørrer vores brænde i store ovne som vi opvarmer med flis og restprodukter fra savværket i vores eget lokalområde. Dermed sikrer vi, at der ikke er lange transporter fra andre lande, og samtidig betyder det, at vi undgår at bruge el og gas til opvarmning af ovnene. Dette gør ovntørret brænde til en miljøvenlig varmekilde, som du kan brænde af med bedre samvittighed.   

Ovntørret brænde skaber et bedre indeklima

Når du bruger ovntørret brænde til at fyre med, kommer der færrest mulige skadelige stoffer i luften igennem afbrændingen. Når vi tørrer vores brænde i ovne, betyder det nemlig at mange af de svampe og skadelige stoffer, der kan udvikle sig i træet når brændet lufttørrer, forsvinder i processen. Det skaber det bedste kvalitet, som du kan finde. Og det er en god måde at passe godt på familie og venner, når I sidder foran pejsen i en hyggelig stund.   

Ypperlig kvalitet

Ovntørret brænde fra Brendstens Biobrændsel er af bedste kvalitet. Brændet er fri for skadelige svampe og brænder sundt og flot. Vi tilbyder ovntørret brænde i forskellige træsorter, og du kan derfor vælge dit yndlings træbrænde. Afhængig af sorten, vil træet brænde forskelligt. 

Træsorter

Ask og bøg har den længste brændetid. Det er træsorter som brænder langsommere, fordi de er tungere træsorter. I forhold til mængden af træ, du køber, vil ask og bøg således bidrage til mest varme. Bøgetræ er noget af det tungeste brænde, du kan få, og derfor også det brænde, som har den højeste brændværdi. Birkebrænde er til gengæld kendt for sin fantastiske duft, ligesom birkebrænde har en flot flamme, når det brænder. Afhængig af dit formål, kan du vælge den træsort, der passer bedst til dine behov. Hos Bredsten Biobrændsel kan vi vejlede dig ud fra vores kompetencer og faglighed, derfor skal du endelig kontakte os, hvis du har nogle særlige forespørgsler. 

Bredstens Biobrændsels ovntørrede brænde leveres hurtigt til dig, og er den hurtigste måde at få gang i pejsen på.          

Scroll to Top