Bredsten Biobrændsel

Om os

Om Bredsten Biobrændsel

Bredsten Biobrændsel er specialister i biobrændsel

Gratis Levering

Jylland og Fyn ved køb af 3 paller

Hurtig levering

1-10 hverdage (Max 8 arbejdsdage)

Levering til hele Danmark

Vi leverer i hele Danmark.

Bredsten Biobrændsel er en virksomhed ejet af Lars Herlev, som har specialiseret sig i salg af kvalitets træpiller til private og erhverv.

Vi har vores egne lastbiler og leverer varerne lige der, hvor kunden ønsker det. Vi stiller det også gerne i garagen eller ved døren. Hos Bredsten Biobrændsel vægter vi den gode dialog med vores kunder og den gode service.

Vi bestræber os derfor altid på at levere så hurtigt som muligt. Vi er placeret i Bredsten, lidt udenfor Vejle. Ved køb af 3 paller eller mere leverer vi fragtfrit til Jylland og Fyn. 

Man er selvfølgelig også velkommen til selv at hente træpiller – træbriketter og brændetårne på vores adresse. Man kan også købe træpiller i 15 kg. sække i det ønskede antal. Husk altid at ringe på 20605835 først, da der ikke altid er nogle på adressen.

Hvad er biobrændsel?

Biobrændsel er lavet af forskelligt organisk materiale, som kan anvendes til afbrænding. Dette materiale kan være produktionsaffald som fx. overskudstræ fra møbelproduktionen, som laves til træpiller eller ukurant korn. Biobrændsel anvendes som opvarmning i hjemmet, men er også udbredt i fjernvarmeproduktionen og produktion af elektricitet. 

Hvad vores kunder siger

Vores kunders tilbagemeldinger taler for sig selv og afspejler vores dedikation til kvalitet og service. Mange af vores tilfredse kunder roser os for vores pålidelige leverancer af træpiller fra topmærke

Jesper
Jesper
10. oktober 2023
Læs mere
SUPER SERVICE Bestilte mandag eftermiddag - de blev leveret helt ind i Garagen idag kl 10.30 det er sgu service...god stil at man ringer 15 min før man er der også levere på under 24 timer hurtigt - også er det gratis ved minimum 3 paller mange tak
Erik Fogh Mogensen
Erik Fogh Mogensen
8. Oktober 2023
Læs mere
Træbriketter bestilt søndag og leveret tirsdag. Prisen inkl. fragt er favorabel. Leveringen var perfekt - helt ind i min garage. Handler gerne igen. Kan absolut anbefales.
Ole Jensen
Ole Jensen
1. februar 2023
Læs mere
Har netop fået leveret en palle med brænde. Chaufføren flyttede cykler og fjernede papkasser for at kunne sætte den helt ind i carporten i læ for vind og vejr - det er f...... god stil 👍👌💪💪😊😊
Scroll to Top