German Pellets træpiller

German Pellets træpiller

Leder du efter en virksomhed, der kan levere German Pellets træpiller til en yderst fornuftig pris? Så er du kommet til det rette sted, for vi i Bredsten Biobrændsel er din partner, når det gælder German Pellets træpiller. German Pellets er Europas største producent af træpiller, og størrelsen går ikke ud over kvaliteten. German Pellets laver virkeligt gode træpiller, og du kan få dem leveret af os til en skarp pris.

German Pellets træpiller fra Tyskland

German Pellets er tysk kvalitet som vi kender og elsker det. Dette store tyske firma er altid god for træpiller med en høj kvalitet, og det betyder en lang og ren forbrænding, samt træpiller, der er nemme at arbejde med, fordi de kommer med meget lidt smuld. Hvis du gerne vil prøve German Pellets træpiller, eller hvis du bare vil fortsætte med at fyre med dem, så står vi klar til at levere.

Levering af German Pellets

Vi tager en fast fragtpris på 200 kr., men hvis du bestiller mindst 3 paller, så stryger vi den regning, og gør det gratis. Vi står klar til at levere de gode træpiller fra Tyskland i følgende kommuner: Esbjerg, Kolding, Vejle, Vejen, Varde, Fredericia, Billund, Middelfart, Assens, Nordfyn, Herning, Hedensted, Horsens, Ikast-Brande, Odder, Ringkøbing-Skjern, Silkeborg og Skanderborg.

Der er ingen produkter