Olimp træpiller
  • Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 2060 5835.
  • Fragtpris 200 kr. | Gratis levering ved køb af 3 paller. Normal leveringstid: 1-2 hverdage (Max 7 dage)
Dankort
1490135017-visa_82256
iconfinder__Mastercard_1156750 (1)

Olimp 6 mm

3.595,00 DKK inkl. moms

Beskrivelse

Olimp træpiller, der fås i både 6 og 8 mm, er produceret under meget moderne og effektive forhold. Olimp træpiller er fremstillet af rent savsmuld fra nåletræer, hvilket giver pillerne den karakteristiske lyse, jævne farve og kvalitet.

 

Når træpillerne presses sammen, sker det under meget højt tryk, hvilket er med til at sikre, at Olimp træpiller holder deres form og ikke smuldrer.  Hvis du ønsker dig rene træpiller med en meget høj brændværdi, er Olimp det rette valg.

Olimp er 100% ren forbrænding

Olimp er til kunden, der ikke godtager hvad som helst. Olimps produkter er af højeste kvalitet og utroligt rent. Faktisk er der tale om et 100 % rent produkt. De miljøvenlige træpiller kommer både bruger, naboer og omgivelser til gode, da der ikke opleves nogen former for ubehag i forbindelse med anvendelsen af produktet.

Men hvordan kan produktet være 100 % rent? Under tilblivelsen af pillerne er kravene strenge – når savsmuldet fra egenproduktionen fragtes videre, sker det for eksempel i et lukket rørsystem, hvilket holder savsmuldet rent. Olimps produkt opnår også sin høje kvalitet på grund af måden, savsmuldet bliver tørret på. Det tørres ved en temperatur på 100 grader i stedet for 400, som er det normale. Med denne tørringsmetode undgår man, at savsmuldet bliver forbrændt og forurenet.

Træpillerne er perfekte til både pille fyr såvel som pille brændeovn.

Du skal vælge dette produkt, hvis du ikke vil gå ned på kvalitet og renhed.

15 kg. sække

975 kg. på en palle

Fås også som 8 mm Se her