Bredsten Biobrændsel

Ovntørret birk

Hvis du har ovntørret birk på lager i din bolig, kan du være sikker på at få både varme og en hyggelig stemning, når du tænder op i brændeovnen eller pejsen på en kold dag. Birk er nemlig den træsort, der skaber mest atmosfære når det brændes. Hvis du derimod ikke har det liggende, så fortvivl ikke. Følg med længere nede, hvor du kan se, hvordan du kan få fat i det lækre brænde.

træ baggrund
ovntørret birk

Fordele ved ovntørret birk

Birk er en middelhård træsort, som har flere fordele. For det første har den tynd bark, hvilket gør den velegnet til optænding. Mange bruger den til dette formål og supplerer med en anden træsort, som giver mere varme.
En anden stor fordel ved birk er, at den har få eller ingen knaster, og derfor sjældent slår gnister. Dette gør den til et sikkert valg til brug i en åben pejs, hvor sikkerhed spiller en stor rolle. Derfor er den også en sikker vinder som det primære valg for mange pejsejere.

Der er dog også mange, der foretrækker at bruge birk alene på grund af dens æstetiske værdi. Når du vælger at bruge ovntørret birk i din pejs eller brændeovn, vælger du nemlig samtidig den træsort, der skaber nogle af de flotteste flammer. Birk er kendt for at være utrolig smuk at se på, når det brænder. Og ikke nok med det, så spreder birk også en skøn duft.

Få varmen med vores ovntørrede birk – køb den hos Bredsten Biobrændsel

Hvis du skal købe ovntørret birk til din pejs eller din brændeovn, så kan du nemt og hurtigt bestille det miljørigtige valg hos Bredsten Biobrændsel.

Vi sælger kun brænde, der er fældet i lokale danske skove, da vi er meget opmærksomme på miljøet omkring os. Desuden er alt vores træ certificeret, hvilket garanterer, at vi arbejder ansvarligt og bæredygtigt med fældning af træerne. Vores certificering gør det derfor muligt for dig at købe træ med god samvittighed. Det betyder, at når du køber ovntørret birk hos Bredsten Biobrændsel, er du altid sikker på at købe brænde der har minimal indvirkning på miljøet.

Få levering til døren

Vi sætter en ære i, at du bliver tilfreds med det brænde, du modtager fra os ved bestilling. Derfor følger vi det også helt til døren og leverer det til det sted på din grund, hvor det skal opbevares. Hos Bredsten Biobrændsel vil du ikke opleve, at dit brænde bliver efterladt på vejen foran dit hus. I stedet bruger vi enten mobillift eller truck til at bringe det op til din bolig, skur eller have og placere det præcis, hvor du ønsker det.

Vi ser frem til at handle med dig og står til rådighed, hvis du har spørgsmål. Du er velkommen til at kontakte os enten ved at ringe på (+45) 20 60 58 35 eller sende en mail til mail@bredstenbiobraendsel.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

FAQ

Scroll to Top