Bredsten Biobrændsel

Få dit brænde leveret til døren med Bredsten Biobrændsel

Har du nogensinde prøvet at få leveret brænde til det næste halve år og slæbt det fra vejen ind gennem din indkørsel, gennem forhaven om til baghaven ned til brændeskuret? Så ved du, der er surt arbejde. Det tager lang tid selv at bære sit brænde fra den kantsten, det er blevet leveret til, ind til der hvor det skal stå. Det tager tid og det er hårdt.

Det er derfor, vi hos Bredsten Biobrændsel leverer det helt til døren. Vi har en lille truck eller mobillift med, når vi kommer med dit træ. Det betyder, at vi kan transportere det helt ind til din bolig.

Men et vildmarksbad får ikke varmt vand af sig selv. Det skal varmes op med brænde, og det brænde kan du købe hos Bredsten Biobrændsel.

Hos os kan du købe både brænde, træpiller og træbriketter. Når du skal varme dit vildmarksbad op, skal du bruge brænde, der holder i lang tid og giver en god varme.

brænde leveret gratis
brænde levering

Med Bredsten Biobrændsel får du træ helt til døren

Hos Bredsten Biobrændsel ved vi godt, hvor hårdt og besværligt det er, når du selv skal slæbe dit brænde ind til din garage, carport eller dit skur. For de fleste vil det kræve tid og muskler, og for rigtig mange er det faktisk en umulig opgave, fordi alderen eller fysikken er imod dem.

Vi vil så gerne gøre lidt ekstra for vores kunder, og derfor er det en del af vores pakke, at du får leveret dit træ til din grund, der hvor du gerne vil have det. Det er uden ekstra beregning, og vi aftaler indbyrdes, hvad der vil fungere bedst for dig.

Når du bestiller træ hos os, så kan du altså være sikker på, at der ikke venter dig en hel dags arbejde efterfølgende. I stedet kan du bruge din tid på andre ting, du har lyst til at lave, imens vi får placeret dit træ på rette sted.

Bredsten Biobrændsel leverer til hele landet

Bredsten Biobrændsel holder til i Vejle, men vi leverer til hele landet. Vi tager kørepenge for visse områder, men vi har gratis fragt ved køb af tre paller og mere i Jylland og Fyn. 

Hvis der er noget, du er i tvivl om eller gerne vil vide mere om, så kontakt os meget gerne på telefon 20 60 58 35 eller på vores mail: mail@bredstenbiobraendsel.dk – vi er ved telefonen i almindelig åbningstid og svarer på mail, så snart vi kan. Vi glæder os til at høre fra dig.

Husk! Du kan bestille dit træ, træpiller og træbriketter direkte på vores hjemmeside, hvor du også kan blive klogere på, hvad vi har at tilbyde.

FAQ 

Scroll to Top