Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller - Kolding

Træpiller Kolding

Vi leverer træpiller i en lang række kommuner. Det omfatter bl.a. Kolding Kommune. Uanset om du betaler for fragten, eller hvis du får gratis fragt, så kan du regne med, at vi kommer ud med dine træpiller til dig i Kolding eller omegn inden for maks. en uge. Ofte vil du have dit biobrændsel inden for få dage (1-2 hverdage).

Hvis du ikke kan vente med at få dine træpiller leveret, er du også velkommen til at komme forbi vores adresse i Bredsten og hente pallerne. Det eneste, det kræver, er blot, at du ringer i forvejen for at aftale et tidspunkt, og at du har et passende køretøj til læsning af pallerne.

Hvorfor skal du købe træpiller hos os?

Hos Bredsten Biobrændsel ApS får du blandt andet hurtig levering. Fragten er gratis for dig, hvis du blot køber 3 paller eller mere. Hvis du ikke opnår den gratis fragt, koster det kun 200 kroner at få vores chauffør til at bringe ud. Han kører i en stor radius omkring Bredsten/Vejle.

Vi leverer træpiller til Kolding direkte til døren, og du kan betale med Dankort, MasterCard og MobilePay. Det koster ikke noget i pallepant, og vi tager gerne dine gamle, tomme paller med retur.

Scroll to Top