Træpiller i Skanderborg

Træpiller i Skanderborg

Hos Bredsten Biobrændsel har vi træpiller i tonsvis, og de er både billige og af god kvalitet. Vi elsker at fyre op med træpiller, da dette er et komplet CO2-neutralt biobrændsel, der samtidig har en høj brændværdi.

Hvis du er bosat i Skanderborg kommune og ønsker dig træpiller til fyring i dit træpillefyr eller som strøelse hos dine heste, så finder du dem hos os. Vi leverer lige til døren og fuldstændig omkostningsfrit, så længe du køber tre paller eller mere.

Miljøvenlig opvarmning

Når du køber træpiller fra Bredsten Biobrændsel, så køber du ikke blot et dansk produkt, men du køber også træpiller lavet af miljøvenligt træ, som har et lavt niveau af både aske og vand, der dermed garanterer en høj brandværdi samt et lille spildprodukt ved afbrænding. Samtidig er vores træpiller CO2-neutrale, hvilket er endnu en grund til at investere i træpiller fra Bredsten biobrændsel.

Vi hjælper dig med at opvarme din bolig til billige penge, og samtidig får du nogle af de bedste træpiller på markedet, som leveres lige til døren. Vi kører fra Vejle, når du bestiller træpiller i Skanderborg, så vi fragter heller ikke dine træpiller over for lange afstande.