Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller i Østjylland

Træpiller i Østjylland

Hos Bredsten Biobrændsel finder du et stort udvalg af træpiller, i 6 mm og 8 mm, som både er af høj kvalitet og til fornuftige priser. Hvis du ønsker træpiller i Østjylland, så leverer vi nemt til din kommune så længe du er bosat i én af følgende kommuner: Horsens, Odder, Silkeborg eller Skanderborg. Du er også selv meget velkommen til at komme og hente træpillerne på vores lager i Vejle, som ligger nemt og bekvemt i Jylland.

Hvis du har spørgsmål til levering eller andet, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe.

Prismatch på træpiller

Hos Bredsten Biobrændsel tilbyder vi prismatch på vores træpiller. Det gør vi, da vi sætter en ære i god service, god kvalitet og gode priser. Disse er alle værdier du finder hos Bredsten Biobrændsel, og vi vil gerne blive bedre til vores profession.

Prismatch betyder, at du er velkommen til at kontakte os, hvis du finder den helt samme vare fra samme producent hos en konkurrent, som fører varen til en billigere pris. Hvis du finder en sådan vare, så kontakt os og vi finder ud af noget. Du kan finde betingelserne for vores evne til at prismatche på vores hjemmeside.

Scroll to Top