Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller i Odder

Træpiller i Odder

Der findes sjældent noget bedre end en aften derhjemme foran brændeovnen med en bog eller en kop kakao. Den naturlige varme fra en brændeovn er som ingen anden, og ung som voksen finder ro og glæde foran brændeovnen. Hos Bredsten Biobrændsel vil vi gerne sørge for, at det både skal være miljøvenligt og billigt at fyre med træpiller derhjemme.

Vi har derfor samlet et udvalg af træpiller til dig bosiddende i Odder kommune, så du også kan opleve glæden ved at fyre med træpiller. Du finder dem lige her på siden.

Hvorfor vælge træpiller?

Der er mange gode grunde til at købe træpiller. Hvis du har heste eller andre store dyr, kan man bruge træpiller som strøelse. Træpiller er lavet af sammenpressede træspåner og savsmuld, og har den enorme fordel, at de er et komplet CO2-neutralt biobrændstof. Træpillerne afgiver nøjagtigt den samme mængde CO2 som træet oprindeligt har optaget i skoven. Vi kan derfor kun anbefale dig at vælge at fyre med træpiller i dit træpillefyr, da dette er en miljøvenlig måde at opnå både varme og hygge på samme tid.

Hvis det er sommer, anbefaler vi at vælge egetræspiller, da disse brænder noget langsommere end nåletræspiller, som afgiver meget varme hurtigt, men samtidig også skal erstattes hurtigere.

Scroll to Top