Træpiller i Assens

Træpiller i Assens

Når du er bosat i Assens kommune kan du nemt bestille dine træpiller fra Bredsten Biobrændsel. Vi ligger belejligt i Vejle og har dermed nem adgang til at levere træpiller til Assens inden for få hverdage. På vores hjemmesiden finder du vores forskellige salgs træpiller i forskellige størrelser, så du får præcis de træpiller, du skal bruge. Hvis du samtidig køber tre paller træpiller eller mere, så leverer vi helt fragtfrit og lige til din dør. På samme tur tager vi dine gamle paller med retur. Så bliver det ikke nemmere.

Hvad er en træpille egentlig lavet af?

Træpiller er træspåner og savsmuld, der er mast sammen til små træpiller. På vores hjemmeside finder du træpiller på 6 eller 8 millimeter. Træpiller indeholder også vand, da dette stof binder sig til træ helt naturligt. Samtidig indeholder træpiller også slagger, som er det spildprodukt, der er tilbage, når dine træpiller er brændt af.

De bedste træpiller på markedet har det mindste spildprodukt og samtidig det laveste niveau af vand. På denne måde er brændværdien højest, hvilket med andre ord betyder, at du skal bruge færre træpiller, desto højere din brændværdi er. Når du køber træpiller, så anbefaler vi, at du køber træpiller med et maksimalt indhold af aske på 0,5% og et maksimalt indhold af vand på 7%.