Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller Herning

 

Træpiller Herning

Selvom du sikkert fyrer op med fjernvarme eller strøm via eksempelvis gulvvarme, så er der noget særligt ved at fyre op med levende ild. Du kan bruge vores træpiller til at fyre op med i brændeovne for hyggens skyld, men du kan også bruge det til generel opvarmning af din bolig, hvis du har et pillefyr.

Vi leverer til en lang række byer i Jylland. Da vi selv har base i nærheden af Vejle, kan vi levere til store dele af det midtjyske samt dele af Fyn. Derfor kan vi også levere træpiller til dig, hvis du er bosat i eller omkring Herning.

Gode grunde til at bestille træpiller hos Bredsten Biobrændsel

Når du vælger at fyre op med biobrændsel, så kan du sove trygt med god samvittighed, da vores træpiller og anden biobrændsel er CO2-neutralt. Det er derfor en skånsom måde at opvarme hjemmet eller arbejdspladsen på.

Vi leverer billige træpiller til Herning lige til døren, og det gælder uanset, om du køber mange eller få paller med biobrændsel. Der er dog fordele ved at købe flere, da vi giver fri fragt, når du køber 3 paller eller mere. Du kan forvente levering inden for en uge, men ofte leverer vi allerede efter 1-2 dage.

Scroll to Top