Træpiller Hedensted

Træpiller Hedensted

På Bredsten Biobrændsels hjemmeside finder du et stort udvalg af træpiller i bedste kvalitet og til fornuftige priser. Til dig der er bosat i Hedensted kommune, kan vi sagtens levere dine træpiller inden for få dage og inden for maks. en uges tid. Hvis du køber tre paller træpiller eller mere, så leverer vi fragtfrit til dig og tilmed lige til døren.

Levering i Jylland og på Fyn

Hos Bredsten Biobrændsel har vi god service i højsædet. Vi går derfor op i at levere hurtigt og effektivt, og hvis du køber tre paller træpiller eller mere, så leverer vi fragtfrit. Vi leverer i det meste af Jylland samt Fyn og stræber efter at levere inden for 1-2 hverdage, men i pressede perioder, vil du stadig have dine træpiller i Hedensted inden for otte dage. Vi ligger selv centralt placeret i Vejle og har dermed nemt adgang til et meget stort område og nemt til motorvejen, hvorfor vi kan levere så hurtigt.

Når vi afleverer de nye paller lige ved din dør, eller hvor end du foretrækker, så tager vi gerne de gamle paller retur, så du ikke skal bøvle med at finde plads til dem derhjemme. Du betaler heller ingen pallepant, så tøv endelig ikke med at bestille træpiller hos os – det bliver ikke nemmere.

Ved køb af 3 paller eller mere leverer vi fragtfrit til din adresse.