Bredsten Biobrændsel

Shop

Shop

Træpiller - Esbjerg

Træpiller Esbjerg

Esbjerg er en dejlig kystby, men da den er placeret ved havet mod vest, kan det derfor nemt være koldt og blæsende. Derfor kan det være særlig rart at kunne fyre op med noget godt brændsel, som ikke blot har en høj brændværdi, men som også er CO2-neutralt.

Når du køber træpiller i Esbjerg og omegn, så kan du få leveret biobrændsel fra os. Hos Bredsten Biobrændsel går vi nemlig højt op i, at klimaet skal lide mindst muligt last, når vi som mennesker fyrer op i vores huse eller bruger biobrændsel til ting såsom fjernvarmeproduktionen og produktion af elektricitet.

Biobrændselsfirma med stor rækkevidde

Da vi er godt placeret i det midtjyske (nær Vejle), har vores fragtmand/chauffør en stor rækkevidde. Vi leverer nemlig inden for en stor radius af Vejle/Bredsten. Vi leverer blandt andet i Esbjerg, men vi leverer også biobrændsel til privatpersoner og firmaer i hele landet

Når du gerne vil bestille biobrændsel på en nem måde, kan du gøre det her på vores webshop. Vores webshop er nemlig let at handle på, og du kan betale med Dankort, MasterCard og MobilePay.

Scroll to Top