6 mm træpiller

Her hos Bredsten Biobrændsel finder du et stort og varieret udvalg af de populære 6 mm træpiller. Denne type træpiller er meget velegnet til den almindelige pilleovn på grund af størrelsen, og de sikrer dig en effektiv opvarmning samt god brændværdi for pengene. Se hele vores udvalg af 6 mm træpiller fra forskellige brands lige her.

Træpiller 6 mm leveret

6 mm træpiller er et miljøvenligt og billigt valg af biobrændsel til den almindelige pilleovn. Hos Bredsten Biobrændsel kan du købe træpiller på 6 mm, heriblandt:

  • German Pellets træpiller 6 mm
  • Barlinik træpiller 6 mm
  • Stora Enso træpiller 6 mm
  • Fågelfors træpiller 6 mm
  • Heatlets træpiller 6 mm
  • Olimp træpiller 6 mm

… for blot at nævne nogle få blandt de mange forskellige 6 mm træpiller, du finder her hos os. Priserne på vores 6 mm træpiller er meget konkurrence dygtige, og vi har prismatch på alle produkter. Vi leverer fragtfrit ved køb af 3 paller i hele zone 1

Hvorfor vælge 6 mm træpiller?

6 mm træpiller har en god størrelse til den almindelige pilleovn, hvorimod større træpiller typisk egner sig godt til for eksempel en pillestoker eller et pillefyr. Træpiller på 6 mm sikrer en effektiv opvarmning og en behagelig varme, og hos Bredsten Biobrændsel finder du udelukkende 6 mm træpiller af højeste kvalitet.

Vores træpiller på 6 mm er lavet af nøje udvalgt, miljøvenligt træ uden bindemiddel, hvilket mindsker askemængden ved afbrænding. Vi har ofte træpiller på 6 mm på tilbud, så du kan bestille 6 mm træpiller hjem til en ekstra god pris. 6 mm træpiller er CO2-neutrale, så du kan opvarme med træpillerne med god samvittighed og nyde den helt særlige varme fra din pilleovn. Bestil en passende mængde hjem, og glæd dig til at prøve 6 mm træpiller i premiumkvalitet.

Vi er specialister i biobrændsel og 6 mm træpiller

Er du på udkig efter 6 mm træpiller, er du dermed havnet det helt rette sted. Her hos Bredsten Biobrændsel er vi specialister i biobrændsel, og vi har et særligt stort kendskab til 6 mm træpiller, som er ét af de mest populære valg til almindelige pilleovne. Køber du dine træpiller her hos os, er du desuden altid sikret en høj kvalitet, da vi nøje udvælger både de mærker og de produkter, der finder vej ind i vores sortiment. Blandt vores mest populære mærker finder du Barlinek, Södra og Heatlets, der er kendte for at levere træpiller med høj brændværdi, som ikke blot sikrer dig en effektiv opvarmning, men også brænder jævnt.

Dette er i sig selv et kvalitetsstempel, da træpillernes kvalitet har indflydelse på, om de brænder hensigtsmæssigt, men de individuelle mærker har forskellige måder at opnå denne kvalitet på. Barlinek benytter overskudsmaterialerne fra deres produktion af trægulve og leverer dermed et produkt med materialer i høj kvalitet. Træpillerne fra Heatlets har lavt vand- og askeindhold, og Södras 6 mm træpiller er lavet af komprimeret savsmuld og høvlspåner, hvilket giver dem et højt energiindhold, hvilket gør dem til en god løsning til såvel store som små bygninger. Uanset hvilket mærke du vælger, vil du dermed være godt tjent med 6 mm træpiller fra vores udvalg, og skal du også bruge produkter som træbriketter eller brændetårne, er vi naturligvis også leveringsdygtige.

Vi hjælper dig gerne med at finde de rigtige 6 mm træpiller

Træpiller er ikke bare træpiller, og der kan være mange grunde til, hvorfor du bør vælge én type frem for en anden. Vi arbejder med biobrændsel og dermed også med 6 mm træpiller hver eneste dag, og vi tør godt kalde os specialister på området. Derfor hjælper vi også meget gerne, hvis du er i tvivl om noget eller har konkrete spørgsmål til vores udvalg af 6 mm træpiller eller vores øvrige produkter. Du skal blot ringe til os på telefon 20 60 58 35 eller sende en mail til mail@bredstenbiobraendsel.dk. Vi er kendte for vores gode service og for at tilbyde skarpe priser på produkter i højeste kvalitet. Vi er desuden beliggende centralt i landet i Bredsten nær Vejle, og det gør os i stand til at levere hurtigt i det meste af landet.