6 mm træpiller

Træpiller 6 mm

6 mm træpiller er et miljøvenligt og billigt valg af biobrændsel til den almindelige pilleovn. Hos Bredsten Biobrændsel kan du købe træpiller på 6 mm, heriblandt:

  • German Pellets træpiller 6 mm
  • Barlinik træpiller 6 mm
  • Stora Enso træpiller 6 mm
  • Fågelfors træpiller 6 mm
  • Heatlets træpiller 6 mm
  • Olimp træpiller 6 mm

… for blot at nævne nogle få blandt de mange forskellige 6 mm træpiller, du finder her hos os. Priserne på vores 6 mm træpiller er meget konkurrence dygtige, og vi har prismatch på alle produkter. Vi leverer fragtfrit ved køb af 3 paller og leverer udelukkende til følgende kommuner: Esbjerg, Kolding, Vejle, Vejen, Varde, Fredericia, Billund, Middelfart, Assens, Nordfyn, Herning, Hedensted, Horsens, Ikast-Brande, Odder, Ringkøbing-Skjern, Silkeborg og Skanderborg.

Hvorfor vælge 6 mm træpiller?

6 mm træpiller har en god størrelse til den almindelige pilleovn, hvorimod større træpiller typisk egner sig godt til for eksempel en pillestoker eller et pillefyr. Træpiller på 6 mm sikrer en effektiv opvarmning og en behagelig varme, og hos Bredsten Biobrændsel finder du udelukkende 6 mm træpiller af højeste kvalitet.

Vores træpiller på 6 mm er lavet af nøje udvalgt, miljøvenligt træ uden bindemiddel, hvilket mindsker askemængden ved afbrænding. Vi har ofte træpiller på 6 mm på tilbud, så du kan bestille 6 mm træpiller hjem til en ekstra god pris. 6 mm træpiller er CO2-neutrale, så du kan opvarme med træpillerne med god samvittighed og nyde den helt særlige varme fra din pilleovn. Bestil en passende mængde hjem, og glæd dig til at prøve 6 mm træpiller i premiumkvalitet.